Buitenpleisterwerk

JB Pleistertechnieken - buitenpleisterwerk

Bescherm uw buitengevel

De buitenkant van uw woning heeft heel wat te verduren door warmte, koude vocht en vuil. Het is daarom aan te raden de gevel en buitenbuiten van uw pand goed te isoleren en beschermen met buitenbepleistering – gevelpleisters of steenstrips.

Dankzij een goede bepleistering van de buitenkant van uw woning is die duurzaam beschermd tegen de invloeden van buitenaf. Maar wat nog mooier is, het pleisterwerk geeft de gevels ook een prachtige uitstraling en benadrukt de volumes van het gebouw.

De hedendaagse gevelpleisters/crepie zijn zo plastisch en flexibel dat ze elke architecturale vorm kan bekleden, zelfs de meest complexe.

Een waaier aan mogelijkheden

Er is een enorme keuze aan gevelpleisters en steenstrips.

Allerlei texturen en honderden kleuren garanderen u dat JB pleistertechnieken BV de juiste oplossing vindt om de gevels van uw rustieke, klassieke, moderne of hedendaagse woning mee te bekleden.

Natuursteenstrips hebben de afgelopen jaren enorm aan populariteit gewonnen. Deze zijn perfect combineerbaar met sierpleisters.

Omdat steenstrips dunner zijn, nemen ze minder ruimte in en zijn ze lichter dan standaard metselwerk. Er is geen extra fundering nodig en ook geen lintelen boven gevelopeningen. Ze kunnen rechtstreeks op de gevel geplaatst worden of op een isolatiesysteem, ideaal dus voor het na-isoleren van de woning. 

JB Pleistertechnieken - buitenpleisterwerk